Monday, March 27, 2006

Viikonloppu takana

Kuva-arvoitus:
Mitä tässä on/mikä tästä on tulossa?Sain neulottua villatakkini _melkein_ valmiiksi. Hihat pitää vielä ottaa resorista auki ja jatkaa jokusella sentillä... mutta enimmäkseen se siis on valmis.

Perjantaina miehen treeneissä virkkasin kahdeksan isoäidinneliötä seiskaveikasta. Kotona virkkasin vielä yhden ja yhdistin nuo virkkaamalla toisiinsa. Kuvan saatte kun olen ehtinyt prässätä tuotokseni ja kiinnittää sen tyynyn päälle.

Perjantain kivaa postia:


Ja tässä tuon kuva-arvoituksen ratkaisu: Villavaippahousut perjantaina saapuneen kirjan uumenista

4 Kommentit:

Anonymous PirkkoK sanoi...

Hei mä selailin tuota samaa kirjaa ehkä vuosi sitten anoppilassa ja bongasin myös nuo villahousut! Eli tiesin kuva-arvoituksen jo heti alussa! Onko toimivat? Nuo on olleet suunnitelmissa siitä saakka.

3/27/2006  
Blogger Langanpäitä sanoi...

Toimivuudesta ei ole hajuakaan... Mutta eiköhän. Vauvaa ei taloudessamme ole eikä ihan juuri ole tulossakaan eikä näihin sopivaa koekäyttäjää ole lähipiirissäkään, enemmistö vauvallisista kavereista kun käyttää kertavaippoja :-( Kuinka ihana olisikaan viedä villiksiä vauvalahjoina, muttei niitä voi ehdointahdoin tunkea heille jotka eivät kestoilusta piittaa.

3/27/2006  
Anonymous meemu sanoi...

Hih, minäkin tiesin/arvasin että vaippahousut. Mutta hyvä ettet päästänyt mua saumoja onpelemaan, olis tullut ihan eri malliset;)))

3/27/2006  
Blogger Langanpäitä sanoi...

Tiäkkö... Meinasin itsekin ensin ommella saumat ihan vikaan... Sen siitä saa kun kauheella innolla ja tohinalla keskellä yötä touhuaa. Melkoinen palikkatesti tuo kyllä oli; helppo neuloa, mutta hankalahko kasata (ainakin ekalla kierroksella)

3/27/2006  

Post a Comment

<< Home