Wednesday, December 07, 2005

Niskajumi (uudelleen julkaisu)

Mulla on todellinen niskajumi päällä. Olen monesti aiemminkin valittanut siitä että on hartiat ja niskat jumissa, mutta ei ne näin kipeät ole koskaan ennen olleet... Kuten toisessa blogissani olenkin vuodattanut, niin autooni törmättiin ja siitä aiheutui uskomattomat niskakivut. No pahemminkin olisi voinut käydä!

Olen nyt neulonut kun oikein muuhunkaan ei pysty (neulominen ei ole enää aikoihin aiheuttanut niska-hartiajumia). Tilaus tuli tänään että pukin konttiin pitäisi saada villasukat kummitytölle. Ja sehän onnistuu. Saan tuosta äkkiä kuopuksen toisen sukan valmiiksi, niin samalla langalla voisin sitten tehdä kummitytölle jo tehdyn paidan kanssa sävysävyyn villasukat. Aino -langasta on puikolla jo villahousutkin kummitytölle :-)

Puikoilla on tällä hetkellä myös yhdet toiset villasukat (pukinkonttiin) ja Fifi -huivi. Aika vähän loppujen lopuksi. Työt on jonkin verran hidastaneet neulomista, vaikka mulla on ihan pomolta lupa neuloa hiljaisina hetkinä kun en keliakiani vuoksi voi leipoa pullia tms (ei taikinakonetta). JA jos nyt menis taas tekemään muutaman kerroksen...

(Poistin edellisen postauksen tästä samasta aiheesta, samoin sanakääntein kun en millään muuten saanut vaalispammia pois kommenttiraidasta.)

2 Kommentit:

Anonymous Tiinuli sanoi...

Tsemppiä niskasi kanssa,, olen itse kokenut saman.. minulle tuli pienessä kolarissa niskaan revähdysvamma, jota hoidettiin monta vuotta. Toivottavasti sinä selviät vähemmällä!

12/07/2005  
Anonymous martsuli sanoi...

Hei minua kiinnostaa tuo kohta jossa kerroit ettet keliakian vuoksi voi leipoa pullia. Olen itse tänä vuonna sairastunut keliakiaan joten kaikki on minulle vielä aika uutta.
Eikö keliaakikko saa leipoa tavallisia pullia vaikka ei laita suuhunsa mitään? Lentääkö siinä leipoessa jauhoa niin paljon että se vaikuttaa keliakiaan?
Minä joudun jonkun verran tekemään voileipiä töissä valmiiksi (voitelemaan leipiä ja leikkaamaan leipää) mahtaako se vaikuttaa mitenkään?
JOs millään voisit vastata niin olisin kiitollinen, vaikkapa blogini vieraskirjaan.

12/16/2005  

Post a Comment

<< Home